Kaiken Keskellä

Tietoa

Ryhmämme

Kaiken Keskellä on elokuvaryhmä, jonka aluksi toisilleen tuntemattomat ihmiset eri puolilta Suomea perustivat syksyllä 2006. Homma lähti käyntiin digivideo.fi– sekä Pixoff-sivustojen kautta, joilla joukkio elokuvan tekijöitä kohtasivat toisensa ja päättivät laittaa hynttyyt yhteen. Ilmoille oli heitetty ajatus elokuvaryhmän perustamisesta. Joidenkin viikkojen kuluttua elokuvaryhmä Kaiken Keskellä olikin syntynyt. Vuoden 2009 alussa ryhmästä tuli rekisteröity yhdistys.

Ryhmämme koostuu alan harrastajista, joilla on palava halu tehdä elokuvaa. Jäseniemme kokemus on karttunut vuosien saatossa ja tavoitteet ovat nousseet sen myötä. Ensimmäinen yhteinen projekti, kokopitkä Reunavaikutus, oli yhteistyömme kannalta tärkeä oppimisprojekti, jonka jälkeen uusiin haasteisiin on osattu vastata ammattimaisella otteella.

Kaiken Keskellä ry:n tavoitteena on luonnollisesti kehittää toimintaansa jatkuvasti. Projektit ovat toinen toistaan kunnianhimoisempia ja laatuvaatimukset korkeampia. Elokuviamme aiheet vaihtelevat jatkuvasti, emmekä halua jumittautua vain tiettyyn kategoriaan. Aiheet saattavat olla arkoja ja vakavia siinä missä aivot nurkkaan viihdettäkin; tai jotain siltä väliltä. Yksi tehtävälistalla olevista hankkeista on tehdä netticasino-aiheinen filmi.

Pidemmittä puheitta, voit jatkaa tutustumista ryhmäämme lukemalla projekteistamme elokuvat-osiossa tai tsekkaamalla tarkempia tietoja kustakin jäsenestä. Kunkin jäsenen esittelyyn pääset klikkaamalla tämän nimeä oikealla olevasta listasta.