Kaiken Keskellä

Moi maailma!

Julkaistu 5.3.2007.

Tässä sitä nyt ollaan, aloittelemassa virallisesti noin puoli vuotta vanhan elokuvaryhmämme toimintaa. Nettisivuja ja sisältöä miksaillaan vielä, mutta näin alkuun täällä on kaikki jo ihan hyvässä jamassa. Sivuston tarkoituksena on toimia julkaisukanavana tuotoksillemme sekä tarjota tietopaketti ryhmästä. Valitettavasti tätä kirjoittaessani tarjolla ei vielä yhtäkään tuotosta (elokuvaa siis lähinnä) ole johtuen siitä, ettei mitään ole valmistunut. Lupaamme kuitenkin loppuvuodesta korjata tilanteen. Siihen asti kärsivällisyys on hyve.

Sivustosta vielä sen verran, että päivittyviä osia ovat elokuvat-osio sekä tämä uutispalsta etusivulla. Elokuvat-osioon tulee ladattavaksi elokuviamme sekä luettavaksi artikkeleita projektien etenemisestä tai mitä nyt keksimmekään sinne kirjoitella. Etusivulla julkaistaan tämän kaltaisia uutisia sekä tiedotteita asiasta kuin asiasta. Vieraskirja on mukana menossa myös, pääasiassa sen vuoksi, että luemme erittäin mielellämme tervehdyksiä, kannustuksia ja myöhemmin sitten palautetta niistä itse elokuvista.

Ensimmäisen elokuvamme esituotanto on käynnissä hyvää vauhtia, ja kesäksi on tiedossa pitkiä kuvauspäiviä. Ehkä vähän liiankin pitkiä, mutta kunnialla koitetaan selvitä. Tiimiin tarvitaan vielä lisäjoukkoja, näyttelijöitä lähinnä, joten jos siellä ruudun sillä puolella istuskelee innokas näyttelijän alku, niin mailia tulemaan vaan. Katsellaan sitten löytyykö sopivaa roolia. Mutta myöhemmin keväällä vielä lisää juttua tarpeistamme näyttelijärintamalla.